Vacature secretaresse FysioZuid!

Ben jij dé secretariaatsmedewerker die onze praktijk wil komen versterken? Dan komen we graag in contact met jou! Wij zoeken een enthousiaste collega voor 8-10 uur per week die ons team wil komen versterken.
Als secretariaatsmedewerker ben je een echte ‘duizendpoot’. Je bent als gastvrouw het eerste aanspreekpunt van de praktijk, zowel telefonisch, fysiek als schriftelijk. Je geeft de juiste informatie over de dienstverlening van onze therapeuten, je zorgt voor het inplannen van nieuwe cliënten in de agenda’s, je verzorgt de communicatie op het gebied van social media (facebook, website en tv-scherm wachtruimte) en houdt de vakantie-uren bij van jou en je collega’s. Daarnaast verzorg je diverse overige administratieve werkzaamheden, waaronder het kas- en bankboek.
Naast de eerstelijns zorg biedt FysioZuid revalidatietrajecten aan, waarbij je zorg draagt voor een goed verloop van deze trajecten op administratief gebied.

Wat je van ons kunt verwachten:

• Een baan met afwisseling, waarbij je contact hebt met patiënten en collega’s
• Een dynamische organisatie, met een informele werksfeer
• Een salaris dat in overeenstemming is met het niveau van de functie.

Wat we van jou verwachten:

• Relevante werkervaring
• Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
• Goede kennis van MS-Office
• Je bent zelfstandig, stressbestendig en een flexibele teamspeler met probleemoplossend vermogen.

Kijk je er naar uit om jouw kennis en ervaring in te zetten bij onze praktijk? Stuur dan vóór 27-09-2023 a.s. je sollicitatiebrief voorzien van een CV naar Bas Hassels Mönning; email: b.hasselsmonning@fysiozuid.nl en je hoort van ons!

Openingstijden

Maandag 07.30 – 18.00 uur
Dinsdag  07.30 – 21.30 uur
Woensdag 07.30 – 22.00 uur
Donderdag   08.00 – 21.00 uur
Vrijdag       07.30 – 17.30 uur
(Avonduren geopend voor groepsfitness)

Contactgegevens