Revalidatie Twente

Wij bieden naast de reguliere fysiotherapie ook multidisciplinaire revalidatie voor mensen met chronische klachten. Wij werken hierin samen met Revalidatie Twente.

Revalidatie Twente is er voor iedereen die door een ongeval, aandoening of ziekte niet meer voldoende zelfstandig kan functioneren. Een revalidatietraject kan helpen weer grip te krijgen op je leven.

Bij Revalidatie Twente brengen wij verschillende zorgdisciplines samen onder een dak. Zo houden we de lijntjes kort en bieden wij poliklinische revalidatiezorg op maat. Zonder wachtlijsten of ingewikkelde aanvragen. Gewoon goede revalidatiezorg.

Revalidatie is een medische term die letterlijk ‘ weer valide worden’ betekend, oftewel herstellen na bijvoorbeeld een ongeval, ziekte of een operatie. In een revalidatietraject werken verschillende zorgprofessionals met jou samen aan jouw fysieke en mentale herstel. Denk hierbij aan een fysiotherapeut, ergotherapeut, diëtiste, psycholoog, psychosomatisch fysiotherapeut maar ook bijvoorbeeld een arbeidsdeskundige. Dit alles onder begeleiding van een revalidatiearts. Bij Revalidatie Twente staan wij voor laagdrempelige revalidatiezorg in de regio. Bij ons staan de juiste zorgprofessionals voor je klaar, met een persoonlijk behandelplan op maat.

Kijk voor meer informatie ook op de website van Revalidatie Twente: www.revalidatietwente.nl