Mylogenics

Mylogenics is een nieuwe, revolutionaire en veel omvattende test- en behandelmethodiek waarbij het direct boeken van resultaat centraal staat.

De Mylogenics methodiek is gericht op preventie, behandeling en prestatieverbetering en is gebaseerd op een combinatie van de meest effectieve elementen en technieken uit verschillende behandelmethoden, zoals ART (Active Release), Muscle Activation, Functional Stretching, Functional Medicine etc.
Met behulp van Mylogenics sporen we binnen enkele minuten de zwakke schakels binnen het spier- en zenuwstelsel van een cliënt op.
Bijna alle klachten aan het menselijk lichaam kan je beïnvloeden door middel van Mylogenics. Deze methode van behandelen zorgt vaak voor spectaculaire resultaten..

Het doel van Mylogenics is het herstellen van de optimale structuur, beweging en functie van de diverse weefsels en het losmaken van verkleefde zenuwvezels en bloedvaten. Dit gebeurt door het verwijderen van verklevingen in weefsels door het toepassen van specifieke behandelmethodes.
Een Mylogenics behandeling zorgt voor snelle pijnverlichting en directe verbetering van atletische prestaties en vrijer bewegen in het dagelijks leven. Met mylogenics worden zwakke schakels dus direct versterkt en indien nodig wordt een doelgericht trainingsschema, voedingsadvies en supplementenadvies aangeboden.
 
Deze behandelmethode heeft al succes geboekt bij de volgende klachten.
•    Frozen shoulder
•    Doof gevoel
•    Uitstraling in benen
•    Uitstraling in armen en vingers
•    Knie klachten
•    Whiplash
•    Lage onderrug klachten
•    Allerlei "vage klachten"
•    Hardnekkige terugkerende klachten
•    Beperkte bewegingsuitslag
•    RSI
 
Afhankelijk van de klacht kan de behandeling binnen 20 minuten klaar zijn.
Mylogenics valt qua behandelingstechniek onder de vergoeding fysiotherapie bij ons in de praktijk. Wilt u meer informatie kunt u contact opnemen met onze gecertificeerde Mylogenics behandelaar Bas Hassels Mönning .
 
Hieronder volgen nu de meest voorkomende vragen over Mylogenics:
 
Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

-     Een Mylogenics behandeling is eigenlijk een combinatie van onderzoek en behandelen. Wij onderzoeken de spanning, beweging en functie van spieren, peesplaten, pezen, banden en zenuwen. Een Mylogenics  behandeling kent geen bijwerkingen en levert snel zeer goede resultaten. De behandelingen worden gedaan met kleding aan, houd rekening met kleding waarin u makkelijk in kunt bewegen.
 
Hoe voelt een Mylogenics behandeling?

-     Behandelingen kunnen tijdens de bewegingen van de diverse specifieke protocollen oncomfortabel aanvoelen als de diverse verklevingen worden los gemaakt. Dit oncomfortabele gevoel is tijdelijk verdwijnt vrijwel direct na het stoppen van de beweging van de specifieke protocollen.
Het is normaal dat de patiënt tijdens de behandeling dezelfde symptomen als van de klachten ervaart. Dit is een goede indicatie dat het probleem is geïdentificeerd. Veel patiënten ervaren een Mylogenics behandeling als een ‘lekkere pijn’.
 
Hoelang duurt het voor ik resultaten merk?

-     In het merendeel van de gevallen ervaren patiënten tijdens en na de eerste behandeling al een positief resultaat. Dit kan zijn als gevolg van een grotere bewegingsuitslag, minder pijn, meer kracht of verminderde tintelingen en afname van “doof gevoel” in de ledematen.
 
Is  Mylogenics hetzelfde als andere behandelmethoden, zoals chiropractie etc?

-     Absoluut niet. Mylogenics heeft geavanceerde behandeltechnieken die niet iedereen gebruikt. Mylogenics is erg specifiek en de resultaten zijn zeer spectaculair. Het verdwijnen van klachten na eenmalige behandeling zijn geen uitzondering, zelfs voor chronische klachten.
 
Kan Mylogenics iets voor mij betekenen als ik al onder behandeling ben geweest?

-     Veel mensen die zonder succes zijn behandeld zijn erg verbaasd over de acute verbetering van hun klachten. Veel patiënten merken na 2 à 3 behandelingen al een duidelijke verbetering. Om deze verbetering te behouden en verder te laten plaatsvinden zal de patiënt goed de bewegingsadviezen moeten opvolgen.
 
Wat is het verschil tussen Mylogenics en massage?

-     De procedures die bij Mylogenics en massage gebruikt worden zijn totaal verschillend, net als de resultaten van de behandeling. Er zijn verschillende soorten massagetechnieken. De meeste massagetechnieken zorgen echter voor een verbeterde doorbloeding en ontspanning. Neuromusculaire massage is meer specifiek maar zorgt er niet voor dat de diverse weefsels weer optimaal kunnen functioneren in het geval van verklevingen.
 

 

Openingstijden

Maandag 07.30 – 18.00 uur
Dinsdag  07.30 – 21.30 uur
Woensdag 07.30 – 22.00 uur
Donderdag   08.00 – 21.00 uur
Vrijdag       07.30 – 17.30 uur
(Avonduren geopend voor groepsfitness)
You've been looking for a long time le bandit slot? Then play right now and enjoy!

Contactgegevens

Nieuwe berichten

! NIEUWE SAMENWERKING !
08 feb 2024
Voel je beter door 'WandelFit' !
30 dec 2023