Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie is een specialisatie die zich richt op sport en sporters. De sportfysiotherapeut houdt zich onder andere bezig met blessures als gevolg van sporten. Hij weet welke eisen een bepaalde sport aan het lichaam stelt, wat bewegen met ons doet en hij weet wat de motivatie van de sporters is.

 

Voor wie is sportfysiotherapie?

Sportfysiotherapie is voor sporters en voor mensen die van plan zijn te gaan sporten.

Veel mensen willen wel sporten of bewegen, maar weten niet goed hoe. Wellicht herken je dat. Misschien is het lang geleden dat je voor het laatst hebt gesport. Misschien ben je in de loop der tijd zwaarder geworden of is het vanwege je handicap, chronische ziekte of blessure nu eenmaal niet eenvoudig om te gaan sporten. De sportfysiotherapeut kan je helpen bij het kiezen van een activiteit die bij je past. Hij is deskundig op het gebied van het menselijk lichaam en dan met name als het gaat om sporten en bewegen.

 

Advies en begeleiding

Je sport en doet dit met veel plezier! Je speelt competitie en je bent elke wedstrijd lekker fanatiek. Misschien loop je voor jezelf twee keer per week hard met het plan ooit de (halve) marathon te lopen.

Bekruipt je wel eens de vraag of je goed bezig bent? Of je wel effectief genoeg traint? Of je wel genoeg drinkt tijdens het toerfietsen elke zondagochtend? Begint het je te duizelen als je nieuwe loopschoenen moet kopen of krijg je tegenstrijdige adviezen? Ben je zwanger en wil je graag blijven sporten?

De sportfysiotherapeut kan zich helemaal in jou als sporter verplaatsen en vanuit zijn professionele en deskundige kennis je optimaal adviseren over alles wat met je sport te maken heeft.

 

Voor meer informatie of een afspraak maken

Voor wie in Almelo of omgeving woont is FysioZuid een bekend adres. Meer weten over sportfysiotherapie of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact op met Bas Hassels Mönning. U kunt hem bereiken op 0546-820892. 

 

 

Openingstijden

Maandag 07.30 – 18.00 uur
Dinsdag  07.30 – 21.30 uur
Woensdag 07.30 – 22.00 uur
Donderdag   08.00 – 21.00 uur
Vrijdag       07.30 – 17.30 uur
(Avonduren geopend voor groepsfitness)

Contactgegevens

Nieuwe berichten

! NIEUWE SAMENWERKING !
08 feb 2024
Voel je beter door 'WandelFit' !
30 dec 2023