Fysio-Fitness start weer in 2022!!

Beste allemaal,

Naar aanleiding van de laatste persconferentie (14-1-2022) van onze regering kunnen en willen we weer starten met de fysio-fitness komende week. We kunnen en mogen zowel buiten als binnen weer trainen. In overleg met de groepen zal bepaald worden waar de voorkeur naar uit gaat. Wij zijn in elk geval blij dat we weer les mogen geven. Het is goed om via sport weer te werken aan ieders gezondheid en ieders weerstand. Heerlijk!
Regels zijn wel dat bij verplaatsen in de praktijk en in de zaal het liefste een medisch mondmasker gedragen zal worden zoals de regering adviseerde. Train je dan mag het mondmasker af.
We drinken even nog geen koffie of thee na de training en kijken eerst de komende ontwikkelingen aan qua corona. Hopelijk hebben jullie hiervoor begrip.
Neem voor de fysio-fitness even je eigen handdoek mee om op de toestellen en/of op de matjes te kunnen leggen. Verder maakt iedereen na gebruik weer zijn/haar eigen toestel even schoon met de aanwezige desinfecterende middelen.

Verder geldt nog steeds de algemene regel: Bij verkoudheid, koorts, hoesten, zere keel gelden natuurlijk de regels van het RIVM dat men dan NIET komt trainen en dat men zich laat testen.

Bij vragen mogen jullie altijd contact opnemen met ons. Tot van de week allemaal!